DF og de ældre

Peter Skaarup (DF), er han enig med DF’erne i kommunerne?

Igennem flere år har Dansk Folkeparti “slået på tromme” for de ældre og deres vilkår i Danmark, bl.a. er det DF’s fortjeneste, at ældrechecken er opfundet. Men det var dengang, da de kunne sidde “ude på sidelinjen” og bare kræve for at levere stemmer til et forlig.

Og der er bestemt stemmer i at støtte ældre!

Nu er tiden så blevet en anden. Nu er DF medansvarlig i mange af landets kommuner, og så har klaveret fået en helt anden lyd!

I 57 ud af 66 kommuner, har DF været med til, at stemme for dårligere vilkår for kommunens ældre medborgere!

Under den seneste valgkamp hed det ellers fra DF’s partitop, at der var en værdighedsgaranti for at sikre ældre mod våde bleer og uappetitlig mad. Og netop maden til de ældre har været et gennemgående tema før og navnlig i valkampen. Det lyder ret godt med en “værdighedsgaranti”, men den garanti er bare intet værd!

Det var ellers ikke småting, de forskellige partier havde af gode planer på ældreområdet – før valget, men efter valget er alt dette tilsyneladende glemt – hvilket ikke kommer bag på mig. Politikere er noget af det mest utroværdige, man kan forestille sig!

Et eller andet siger mig også, at DF-toppen sikkert holder en meget lav profil i denne sag.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *