Carl Holst – en umoralsk politiker

Hvis man smed venstrepolitikeren Carl Holst – som også er forsvarsminister, ud i havnen, ville han, i stedet for at svømme, raget vandet til sig, og derved drukne! Så grådig er manden, som åbenbart ikke kan få nok.

Carl Holst vil modtage 833.040 kroner i en slags efterløn fra Region Syddanmark, efter hans egen valgte aftrædelse som Regionsformand!  Selv om loven er fulgt, så er der bestemt en del moralsk i sagen – og med udmeldingen om “efterlønsvederlaget”, må det, set ud fra Carl Holst side, nærmere være umoralsk at modtage dette.

Dette skal selvfølgelig også ses i lyset af dagpengesagen, og hvilke vilkår man stiller almindelige lønmodtagere i form af folkepensionsalder, der bare bliver forlænget – mens politikerne på Christiansborg stadig har en pensionsalder på de 60 år.

Det er umoralsk og grænser til det kvalmende, og vil kun forstærke den voksende politikerlede!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *