Hvem tror på en politiker?

Hvor troværdige er vore politikere egentlig?
Her Martin Lidegaard (R), der forklarer sig
på TV under Folkemødet i 2014    

Lige nu er der kommet et udspil fra socialdemokraterne, hvor det nok mere drejer sig om at kapre de ældres stemmer fra bl.a. DF og EL. Det er ikke småting regeringen vil gøre for os ældre, – for, når der er valgkamp, er der råd til det hele! !

I de sidste 4 år har vi ellers kun mærket det modsatte, for alle folkepensionister har masser af penge, så det må jo være i orden at plyndre os hele tiden?

Utroværdige

Den 1. maj sidste år (længere tid er det altså ikke), blev statsministeren hylet ud af Fælledparken – af en eller anden grund har vælgerne glemt alt om dette.

Der bliver løbende udført undersøgelser om Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussens troværdighed? Kan man i det hele taget tale om troværdighed, når samtalen kommer ind på disse to personer, som er så utroværdige? Kald dem hvad de er – utroværdige!


Var der ikke også engang en “lille sag” med en Poul Nyrup’s garanti for efterlønnen – under en valgkamp?

Ældres kompetencer

Regeringen vil også have mere gavn af de ældres kompetencer, således, at dette bliver udnyttet bedre på arbejdsmarkedet, derfor vil der blive gjort et tiltag for, at vi ældre bliver længere i arbejde.

For et par år siden sendte jeg en mail til beskæftigelsesministeren, som dengang hed Mette Frederiksen (S), om netop dette spørgsmål, da jeg selv oplevede, at der blev gjort forskel på de arbejdssøgende – idet jeg som folkepensionist, aldrig kom ind til en jobsamtale. Det er ulovligt, at gøre forskel på jobansøgere, men det så ud til, at det havde arbejdsgiverne ingen problemer med – hvilket regeringen stilsigende accepterede!

Efter valget

Mette Frederiksen svarede aldrig, ikke engang ministeriets ansatte gad svare en folkepensionist. Hvorfor er det lige jeg skal tro på, at det er nu socialdemokraterne vil gøre noget for os ældre? – og hvilke/og hvor mange reformer, bliver så trukket ned over hovedet på os efter valget?

Denne valgkamp adskiller sig væsentlig fra de øvrige valgkampe i Danmark. Alt bliver brugt mod modstanderne – selv direkte løgne bliver flittigt anvendt (måske er der bare tale om nødløgne, og så er det jo lovligt, ifølge socialdemokraterne). Målet helliger midlet!

Hvem tror på en politiker?

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *