Vil EL stadig vælte Bjarne Corydon?

Skal EL’s trusler tages alvorligt vedr. Bjarne Corydon?

Lige før folketingsvalget blev udskrevet, truede Enhedslisten (EL) med at vælte finansminister, Bjarne Corydon (S), hvis finansministeren ikke fremlagde oplysninger, der var blevet holdt skjult for Folketinget i sagen om salget af DONG-aktier til Goldman Sachs – og jeg mener ikke, at der er kommet en afklaring på det problem?

Det EL ikke ville svare på var, at hvis der blev udskrevet Folketingsvalg – inden EL nåede at komme med et mistillidsvotum til finansministeren, ville dette mistillidsvotum så komme efter valget – hvis finansministeren, til den tid, stadig hedder Bjarne Corydon?

“Samarbejde”

Valget blev udskrevet kort tid efter EL kom med deres trussel om at vælte finansministeren. Lige inden dette skete, havde der, i dagspressen, været spekulation om Johanne Schmidt-Nielsens (EL) kandidatur til folketingsvalget, idet EL’s frontfigur ikke stod til at være blandt kandidaterne (rotationsprincippet) hos EL – hvis folketingsvalget først blev udskrevet efter sommerferien!

Nu blev valget udskrevet tidsnok til, at Johanne Schmidt-Nielsen kunne komme på valg igen. Men nej – selvfølgelig er der ikke tale om en form for “samarbejde” med Socialdemokraterne, så hvis regeringen fortsætter, kommer der helt sikkert et mistillidsvotum til Bjarne Corydon.

Alt andet er naturligvis utænkeligt!

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *