Grundloven til serviceeftersyn?

Jeg har før omtalt/skrevet en udtalelse af den tidligere australske Premierminister, Julia Gillard, men nu ser udtalelsen ud til, at kunne anvendes i en meget aktuel situation i Danmark:

“Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette. Men dersom du er en indvandrer der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.”

For – det ser ud til, at socialdemokraterne er ved at vågne op overfor de dunkle muslimske kræfter, der vil det danske demokrati til livs. Dog har jeg ikke den samme opfattelse af, at Det Radikale Venstre er på samme spor – nærmest tværtimod!

Nu vil jeg lige præcisere det jeg angriber – for det er bestemt ikke de herboende muslimer, der er en del af det danske samfund og demokrati, men det er de kræfter, som forsøger, med al kraft, at ødelægge det danske demokratiske samfund – via deres religion.

Et eksempel på vort demokrati er Folkemødet på Bornholm (2014)

Socialdemokraterne på barrikaderne 

Fødevareminister, Dan Jørgensen (S), siger rent ud til salafisten, Adnan Avdic, at hvis han ikke kan lide vort demokrati, så kan han bare smutte ud af landet.

Udfaldet er kommet ud af, at de yderliggående muslimer opfordrer alle muslimer i Danmark til ikke at stemme ved folketingsvalget. Oven i købet siger Adnan Avdic flere gange på TV 2 NEWS “Til helvede med grundloven”!

Selv vor statsminister har fundet ud af, at den er helt gal med de kræfter, der forsøger at ødelægge vort demokrati, og justitsminister, Mette Frederiksen (S) siger lige ud, at vi burde forbyde organisationen Hizb ut-Tarir – hvis det da kan lade sig gøre. Det er faktisk helt nye – og klare toner, vi hører fra den politiske kant!

Måske trænger vor grundlov til et serviceeftersyn, for det er unægtelig helt andre forhold, der gør sig gældende i dag, end dengang Danmarks Riges Grundlov blev underskrevet den 5. juni 1849!

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *