Ingen respekt fra Lars Løkkes side

Venstre burde have vraget formanden LLR,  til fordel for
Kristian Jensen

Det ser ud til, at partiet Venstre godt og grundigt gjorde i nælderne, da de ikke kom af med deres formand, Lars Løkke Rasmussen (LLR), for et år siden!

Ifølge meningsmålingerne, fører den blå blok stadig over regeringspartierne, men langt de fleste vælgere – i den blå blok, vil hverken eje eller ha’ Lars Løkke Rasmussen som Statsminister. Lidt af en paradoks sag!

I Agerskov

Onsdag aften deltog LLR i et stormøde i den sønderjyske by Agerskov, hvor omkring 650 landmænd var mødt op, for at få sig en kammeratlig samtale med Venstres formand. For deres tiltro til formanden kunne ligge på et meget lille sted.

De mange sager imod LLR, heri en hel del bilagssager, GGGI-sagen og ikke mindst tøj-sagen gjorde, at denne mand ikke kunne være egnet til et hverv som Statsminister. Tværtimod, mente de fremmødte landmænd i det sønderjyske, der ikke var bleg for, at sige deres uforbeholdne mening om Venstres formand, meninger, som Venstre garanteret ikke anvender i deres valgpropaganda!

Som jeg læser mødereferatet, så rykkede det ikke ret meget til fordel for LLR, og det blev ikke bedre, da jeg læste et spørgsmål fra en journalist – efter mødet, som lød sådan: “Pia Kjærsgaard (DF) siger, at du har været for langsom om at erkende dine fejl sidste forår – og før det. Hvad siger du til hendes kommentar?” Hertil svarede formanden: “Jeg kender Pia rigtig rigtig godt, og jeg holder meget af Pia. Hun holdt en tale til min fødselsdag sidste år.”
Utroværdig

Men en ting er sikkert, LLR’s tro væbner, Inger Støjberg (V), vil
gøre sit til, for at få sin formand ind i StatsministerietGoddag mand økseskaft! Jeg er godt klar over, at politikere altid svarer sådan, men i denne aktuelle sag, hvor manden forsøger at pleje sit image op til et kommende folketingsvalg, – så skal han være meget mere klar i sine svar! Alt andet skaber kun endnu mere utroværdighed.

LLR har slet ingen respekt for sine vælgere, og han burde have taget “sit Venstres tøj” for længe siden og forladt den formandsplads. Nu er det for sent!

Dagens socialdemokratiske avisannoncer, imod Lars Løkke Rasmussen, er ikke taget ud af ingenting, og tilsyneladende tager LLR det slet ikke alvorligt nok! Det bliver en valgkamp, hvor alle midler bliver anvendt – og vi har kun lige set begyndelsen.

Amerikanske tilstande i Danmark? Eller ligger Lars Løkke Rasmussen bare, som han har redt?

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *