Smuk solnedgang

Bornholm i rødt

Efter den megen regn vi fik i går, viste solen sig fra sin bedre side her til morgen. Temperaturen steg hurtigt til 12 varmegrader, men da jeg tog cyklen over middag, var varmen faldet til bare 8 varmegrader.

Dette kunne sagtens mærkes ned lags kysten mod Hasle, hvor vinden kom ind fra vest. Jeg begyndte at ærgre mig over, at jeg ikke havde taget en ekstra trøje på. Det problem er der kun én løsning på, og det er, at sætte farten op. Det var ikke lige det jeg havde regnet med!

Hen under aften var der så til gengæld ild i himlen mod vest, så jeg greb mit kamera og tog et billede op mod kysten til Allinge.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *