Anden tolkning?

Regentparret på Bornholm

Mit billede af regentparrets sidste officielle besøg på Bornholm, har jeg altid tolket som, at Dronningen er meget glad for sin Prinsgemal, hvilket jeg da stadig gør – set ud fra billedet.

Men efter jeg har set TV 2 NEWS’ presselogen i weekenden – og navnlig Ekstra Bladets udlægning af Prins Henriks sygdom, i forbindelse med Dronningens 75 års fødselsdag, kan mit billede måske godt tolkes på en lidt anden måde?

“Tror du, jag gåt bli’ Kong’ på Bornholm Daisy?” spørger Prins Henrik og spejder ind mod kajen i Rønne. “Så så, mon ami”, svarer Dronningen, og lægger sin hånd blidt på prinsens hånd, “vi to var jo blevet enige om, at det der kongesnak er et overstået kapitel, ikk?”

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *