Afgørelsen af Trolling 2015

Så er der linet op til den afsluttende vejning i årets Trolling

Jeg havde forventet, at der igen i år skulle være et par indslag, i afslutningen af Trolling Master Bornholm, hvor vi ville opleve den faste studievært, Peter Tanev, på slap line a la en tur i havnen – men det skulle altså ikke være!

Peter Tanev fik smilet frem hos deltagerne

Peter Tanev

Nu havde de norske fiskere heller ikke det helt store held med sig i år, så det er nok årsagen til, at der ikke blev indgået væddemål med en tur i havnen – men et eller andet sted, så manglede den seance!

Bådene er atter i havn i Tejn, men en vandgang blev det ikke til

Det er tydeligt, at vejrprofeten, Peter Tanev, føler sig som en fisk i vandet i dette arrangement, men han har også været med i samtlige 11 år, og selv om hans vittigheder af og til er genbrug, så magtet han stadig, at få smilet frem hos publikum og deltagere. Den ros skal han alligevel have – trods alt. Ret skal være ret!

Denne svenske fangst viste sig at være afgørend

Svenskerne

De finske fiskere lagde godt ud på konkurrencens første dag, men efterhånden som konkurrencen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, at svenskerne ikke havde i sinde, at lade deres finske naboer løbe med de bedste præmier, for på den næstsidste dag lagde en svensk fisker sig i spidsen med en laks på ikke mindre end næsten 21 kg.

Da den tredje sidste laks på kom vægten (også en svensker), udløste det den samlede sejr for den svenske båd i konkurrencen om bedste båd. De sidste to vejninger kunne ikke rykke i det resultat. Det gjorde det heller ikke dårligere for den svenske båd, at de lige kunne overhale deres finske naboer i stillingen.

Dagens største laks, på den sidste dag, var nok til en samlet tredjeplads

Rent bord

Dagens største laks tilfaldt også en svensk fisker, der på den samlede liste for konkurrencen, rykkede op på en tredjeplads. Og da hele resultatlisten blev gjort op, viste det sig, at Sverige havde sat sig på de første tre pladser – samt bedste båd. Kort sagt, Sverige gjorde rent bord i Tejn!

Ingen over og ingen ved siden af – Sverige tog det hele i Trolling Master Bornholm 2015

De to største laks på den sidste dag, hvor Sverige tog det sidste step til at gøre rent bord.
Foto og video: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *