Kritiske indlæg

Har på det sidste fået oplyst, at jeg har indført en lidt blødere kurs på bloggen – eller sagt på en anden måde, der er noget længere imellem mine kritiske indlæg. Hvorfor?

Egentlig er det spildte kræfter, at gøre så meget i kritiske indlæg, idet det kræver en større indsigt i slige sager, som kommer på bloggen, og da mit hovedformål har været, at starte en debat om et specifik emne, faldet det hele noget til jorden, når mine “kritikere” hellere vil være uenig med mig hjemme på sofaen. Derfor!

Men det skal da ikke afholde mig for, at komme med et par kommentarer om DONG-salget til Goldman Sachs, hvor den tidligere direktør for DONG, Anders Eldrup, kom med sin mening om salget – som han helt klart, hellere havde set var gået til pensionskasserne i Danmark.

På det sidste, har der, i den forbindelse, været en del nye oplysninger om det “noget speget salg”. Oplysninger, som får tanker hen på en Rigsretsag imod Regeringen (Bjarne Corydon), for det tyder mere og mere på, at der er blevet hemmeligholdt en del oplysninger for folketingsmedlemmerne (det hedder vist også, at skjule oplysninger), som helt klart er ulovligt.

Efter Anders Eldrups udtalelser på TV, havde Finansminister, Bjarne Corydon (S), mere end travlt med en forklaring om, at samme Eldrup tog fejl!

Lad os så få sandheden om DONG-salget!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *