Hunulve i Danmark

Så er der dokumentation for, at hunulven er fulgt efter de øvrige hanulve, der er indvandret til Danmark. Ja, ro på nu, jer ovre på Sjælland, for når den skrevne presse skriver “Danmark” i denne situation, så er det stadig “kun” Jylland der menes. Så nu kan ulvene rigtig formere sig i den danske natur.

Hvis denne situation havde været på Sjælland – og meget værre, i nærheden af København, så var samtlige borgere med jagttegn sat på sagen. Vi skal ikke så langt tilbage i tiden, før en situation i Dyrehaven ved København, satte det gode borgerskab i en nærmest panikagtig stemning – hvis nu der var ulve i deres nabolag? Men nu er det altså Jylland, det drejer sig om, så her ser man, –  i hovedstaden altså, at ulvens indtog i Jylland, er et rigtig flot supplement til dyrelivet i vor danske natur.

Gu’ ve’ hvor mange folketings politikere, som stadig tør færdes frit i den jyske natur?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *