Trolling Master Bornholm 2015

Stemning og hygge i Tejn havn under Trolling Master

Om bare 1½ uge er Tjen på den anden ende – eller som jeg plejer at sige, Tejn lever kun 4 dage om året, for så afvikles det store fiskestævne, hvor der er deltagere fra Sverige, Norge, Finland, Polen, Tyskland og Danmark. I alt er 400 både tilmeldt.

Det er TV 2 Bornholm, der står for arrangementet i Tejn i dagene fra den 22. – 25. april.

Den største laks

Der er konkurrence om at fange den største laks i Østersøen, men der er også hold- og landskonkurrence og meget andet på tapetet, hvor det næsten er kutyme, at TV-værten, Peter Tanev, og en anden udvalgt (sikkert en nordmand) skal en tur i havnen – det sker sikkert også i år.

Glæd jer til endnu et uforglemmeligt stævne i Tejn.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *