En morder med forældremyndighed

I Danmark kan en morder, efter han har slået sin kone ihjel, godt få forældremyndigheden over parrets børn. Dette er sket et par gange, hvor den sidste aktuelle sag drejer sig om en 39-årig kvinde, som blev dræbt af sin eksmand. Manden afventer sin dom, og kan se frem til mange år i fængsel!

Men trods indrømmelsen af mordet på ekskonen, har Statsforvaltningen alligevel tilkendt morderen forældremyndigheden over børnene, som henholdsvis er 2 og 4 år. Begge børn opholdt sig i lejligheden, da mordet fandt sted!

I Norge, Sverige og Tyskland kunne en sådan udgang, på en forældremyndighedsag, slet ikke finde sted, men i Danmark har vi åbenbart ingen problemer med at give forældremyndigheden til en morder.

Jeg hørte en journalist fortælle på TV, at man jo straffede børnene to gange, hvis de mistede begge forældre i denne sag. Mig bekendt straffer man kun kriminelle, og da børnene er uskyldige i sagen, kan man vel ikke tale om dobbelt straf for dem?

Noget helt andet er, at når børnene vokser op, og sagen er bundfældet sig i børnenes hjerner (de har jo også været tilstede under mordet), hvordan ud arter det sig så, og hvilken skade sker der så i børnenes udvikling?

Der er sgu noget galt i Danmark!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *