Forklar mig hvorfor?

Hvis der skal være plads til typer som sigøjnerfamilien Levakovic i Danmark, hvorfor har vi så kontanthjælp og nedskæringer på hjemmehjælp til pensionister på dagsorden?

I 40 år har denne gangsterfamilie, Levakovic, (hvis oplysningerne i dagspressen skal stå til troende) plyndret både private hjem og samtlige sociale kasser for mange milionbeløb. Omtalte familiers kriminelle løbebane har været så grov, at de har modtaget flere udvisningsdomme (inden for det sidste halve år) – men hvad sker der reelt?

Hvorfor har ingen regeringer, i denne periode af 40 år, gjort noget ved denne sag? Det kan ikke være rigtigt, at denne familie, som vælter sig i luksus på sattens regning og kriminel berigelse, forsat kan blive ved med at blive forsørget i samme målestok?

En ting er, at Dansk Folkeparti nu trækker Justitsministeren i samråd for, om regeringen er indstillet på, at ændre de nuværende regler således, at ikke-danske statsborgere, der gennem længere tid (40 år?!?), uafbrudt har modtaget offentlig forsørgelse, eventuelt kan få deres opholdstilladelse inddraget.

Noget andet er, hvorfor har tidligere regeringer ikke foretaget sig noget i denne sag? DF har da haft en del indflydelse i den sidste borgerlig regering (en regeringsperiode på 10 år), og her er der heller ikke sket noget som helst?

Så kan DF forklare, ved samme samråd med Justitsministeren, hvorfor de heller ikke gjorde noget ved den stadige aktuelle sag?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *