Retsbevidstheden bliver krænket

Repræsentanter for vor nuværende regering har gennem lang tid fortalt os almindelige dødelige, at der er ingen bevis for, at længere og hårde straffe hjælper på de indsatte i landets fængsler. Men det modsatte har en virkning på retsopfattelsen,  – på grund af en totalt misforstået “straf” for landets forbrydere –

– og de mange rumænske tyvebander skrupgriner oven-i-købet af vore “straffe” i Danmark!

Gaver til forbryderne

Vi kan samtidig læse i landets aviser – og erfare på TV, at kriminelle indsatte bliver sendt på “ferie” – samt får gaver i form af topmoderne fitness-centre m.v. på skatteborgernes regning. Dette i sig selv hjælper bestemt ikke på retsbevidstheden!

Mange ofre må endda lide den tort, at kunne møde deres overfaldsmand på gaden, kort efter den kriminelle har været for en dommer!?!

Nanna Skovmand

Nanna Skovmand og hendes kæreste, blev kort før jul sidste år overfaldet af fem unge. Overfaldet var meget voldsomt og helt uden motiv. Nu viser det sig, at en af overfaldsmændene har to (2) udvisningsdomme ved Københavns byret – som begge gange er gjort betinget, med en prøvetid på to år?!? Den ene dom er stadfæstet af Østre Landsret.
Manden har begået ny alvorlig kriminalitet indefor prøvetiden, og alligevel er intet sket!
Hvornår tager Regeringen, Folketinget og loven hensyn til ofrene? Gang på gang hører vi om, at der skal tages hensyn til de indsatte, idet de på et tidspunkt igen skal udsluses i samfundet. Vi hører ikke meget om de ofre, som næsten ikke mere tør bevæge sig uden for en dør på grund af samme kriminelle.

Retsbevidstheden i Danmark bliver krænket – og ingen løfter en finger for det! En udvisningsdom burde aldrig være betinget – og ingen bør opholde sig i Danmark på tålt ophold. En passus, der helt sikkert bliver groft misbrugt af de dømte – hvorefter de uforhindret kan forsætte deres kriminelle løbebane!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *