En tur til udkants Danmark

Da jeg tog togturen til Sønderjylland i torsdags, kom en ældre dame (på min alder) ind i toget i Roskilde. Hun tog lige et par pladser i øjesyn, hvor der sad en ung mand på vinduespladsen. Den unge mand spurgte om, hvor damen skulle hen, idet han snart skulle af – for så kunne de skifte plads.

Damen svarede, at hun skulle til Rødekro, så det ville passe hende godt. Det var tydeligt, at vor unge ven på vinduespladsen ikke vidste, hvor Rødekro var placeret i landet. “Øh”, svarede han meget tøvende, “er det i Jylland?” – idet han sikkert kunne fornemme noget på sproget.

Da de to skiftede plads, svarede damen, “netop unge mand, jeg har lige været en tur i udkants Danmark!”

Så var det sat på plads!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *