Bornholm bliver snydt så det driver

Erik Krog skriver om færgeforliget

Lige for tiden er der godt gang i underskriftindsamlingen imod Trafikforliget 2014, idet regeringen – endnu engang – har taget røven (undskyld udtrykket) på Bornholm. Efterhånden kan vi kun føle det således, at vi slet ikke eksisterer for resten af Danmark?

Folkemødet 2014

På sidste Folkemøde i Allinge, kom vi ind i en diskussion om “Trafikalt ligestilling”, hvilket vi på Bornholm efterhånden har efterlyst mange gange – som en nødvendighed – for at Bornholm bliver ligestillet med det øvrige Danmark.

En af de ledende indenfor HK gik til direkte angreb på os, idet han kunne høre på vor dialekt, at vi var tilflyttere, og at vi derfor måtte forvente, at det var forbundet med store omkostninger, når vi bosatte os så langt væk som på Bornholm.

Nu kan vi ikke alle bo i København. Vi her på Bornholm er også med til at betale for broer, metroer, jernbaner, motorveje, cykelstier og meget andet, for at gøre det så mageligt som muligt for københavnerne at komme rundt på deres ø! Men det kniber gevaldigt med solidariteten fra Sjælland og Regeringens side, når samtalen falder på Bornholm!

Nu er det ikke bare os på Bornholm, der kan se denne forskelsbehandling. Ekstra Bladet skriver med store overskrifter, at det er sørgeligt med en ø, som allerede er i knæ, der nu får døds stødet med det færgeforlig.

Ekstra Bladet er meget tæt på sandheden!

Bornholm bliver snydt så det driver

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *