Kronprinsen er også et menneske

Nu er der sikkert nogen, der tror jeg vil forsvare Kronprinsens brokørsel under stormen “Egon”, men det vil jeg på ingen måde gøre, for Kronprinsens beslutning om (og det var det jo ifølge medierne), at køre over Store Bælt – hele 2 gange – var direkte dumt. Så er det sagt!

To gange over broen

Jeg har læst mig til, at det var på grund af Kronprinsens sikkerhed, at det valg blev taget, men den køber jeg slet ikke. Kronprinsen og PET vidste alt om stormen – og at Storebæltsbroen var lukket, så hvis Kronprinsens sikkerhed var i fare ved, at vente sammen med de øvrige billister, var der ingen grund til at køre den vej – før broen igen var åben.

Kørslen bliver oven i købet foretaget to gange, så der er slet ingen undskyldninger! Den kørsel var planlagt til, at skulle forsætte over broen.

Hvorfor så min overskrift om, at Kronprinsen også er et menneske? Jo, det skal ses i lyset af, alle de forsvarstaler vi har kunnet læse siden den famøse kørsel. Disse “taler” går kun ud på, at forsvare Kronprinsen handling – ikke, at det skulle være muligt, at samme person også kan tage fejl i en given handling – for selvfølgelig kan manden da tage fejl! Han er jo også et menneske – trods alt.

Søren Pind i forsvar og angreb

En af Kronprinsens mest solide støtter i sagen er Venstre’s Søren Pind. Ligegyldig hvad Kronprinsen foretager sig, vil Søren Pind altid forsvare handlingen – og det siger jo sig selv, at den holder ikke i Byretten.

Nu har Venstre’s formand, Lars Løkke Rasmusen da også fået nok at sin partifælle, så på et lukket gruppemøde har formanden bedt sine folketingsmedlemmer om, at de ikke mere offentligt forsvarer den lidt pinlige sag (der er jo også snart valg). Lars Løkke er også af den mening, at aben sidder på skulderen af regeringen – og ikke på Venstre!

Men det ser ikke ud til, at Søren Pind har tænkt sig at makke ret, så det kan blive interessant at følge, hvad sagen kan udarte sig til, for i søndags sendte Søren Pind en sand “lammer” ud mod Leo Larsen, som er direktør for Sund og Bælt. Leo Larsen har kritiseret Kronprinsen for, at passere broen uden tilladelse.

Hvad skulle Leo Larsen da ellers have gjort?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *