Ulvejagt i Dyrehaven?

Et rådyr er blevet dræbt i Dyrehaven ved København – enten af en stor bidsk hund, eller af en ulv!?

Det der med en ulv i Dyrehaven lyder lidt underligt – men mindre den er undsluppen fra en indhegning, som myndighederne ikke har kendskab til?

Nu er der sat en storstilet jagt ind på at finde et større rovdyr, der kan have nedlagt rådyret.

Men hvis der er tale om en ulv, kan det vel næppe have mere interesse end ulvene i Nordjylland, hvor flere fåreavlere har mistet en del får på den konto? For her er der på intet tidspunkt indsat flere jægere for at få fat i ulvene, så hvorfor skulle det være mere vigtigt i nærheden af København?

Da ulven gjorde sit indtog i Jylland kom der bl.a. disse udtalelse:

Præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening, Ella Maria Bisschop-Larsen, mener, at vi i Danmark må acceptere, at ulven gør sit indtog i Danmark!  

Da ulven er tilbage i den danske natur, har det fået mange naturelskere til at udtale sig om, at der er plads til ulven i Danmark, samt – at, der er føde nok til omkring 100 ulve i form af råvildt, mus m.v. Så den side af sagen skulle være i orden.

Da ulven kom til Jylland, skrev jeg på min blog:

Jeg går ud fra, da ulven indvandrer fra Nordtyskland, at der “bare” er tale om, at ulven skal opholde sig i Jylland, for jeg er ret sikker på, at hvis ulven, på en eller anden måde, også slår sig ned på Sjælland (måske endda Nordsjælland?), vil piben nok få en anden lyd!?!

Nu er det jeg fornemmer en hysterisk hylen fra København, for de har bestemt ikke tænkt sig at have bidske hunde eller ulve gående rundt i den fredelige Dyrehave. Men det er naturligvis helt i orden, at ulve færdes frit omkring i det nordjyske?!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *