IS, Hizb-ut-Tahrir og andre terrorforeninger

I forlængelse af Sam Mansour-sagen fra i torsdags, burde vi tage hul på foreninger, sammenslutninger, klubber m.v., som er til direkte skade for det danske samfund. Jeg går ind for, at IS, Hizb-ut-Tahrir, nynazister og visse “motorcykelklubber” skal forbydes i Danmark. Så er det sagt.

Selv om der næppe er fare for, at jeg bliver kaldt for racist for ovenstående, så vil det alligevel ikke undre mig, om der var et par stykker, der alligevel gjorde det!?!

Jeg er godt klar over argumenterne for, at visse af disse “foreninger” er lovlige i Danmark, men de argumenter er alt andet end holdbare. Vore myndigheder kan alligevel ikke holde øje med dem alle, og når en af omtalte “betændte foreninger” er forbudt ved lov, så er sagen mere ligetil ved en eventuel dom for overtrædelse af et forbud.

HA og Jønke

Med  hensyn til “motorcykelklubber”, så er der en vis “Makrelmorder”, som har udtalt, at det er det HA står for – altså, at de kun er en motorcykelklub – og intet andet. Samme klub har (haft?) en dekoration (duelighedsmærke?) på vesten, for at illustrere, at indehaveren er i kategorien, “at have dræbt et andet menneske”. Ret sygt syntes jeg! Det er ikke småting, hvad disse “klubber” har udført i deres kriminelle løbebane.

Nynazisme er forbudt i Tyskland. Det burde det også være i Danmark. Tænk engang tanken til ende – at nazisme er lovligt i Danmark. Det er sgu lige så sygt som HA’s dekoration/duelighedsmærke!

IS og Hizb-ut-Tahrir

Så har vi IS – eller Islamisk Stat, som ikke er nogen stat, men vi er udmærket klar over, hvad de står for – noget som Hizb-ut-Tahrir’s danske talsmand lovpriser, selv om det er godt pakket ind. Talsmanden er den danske konvertit, Junes Kock.

Junes Kock siger ikke direkte “Islamisk Stat”, idet han så ryger ind i problemer med lovgivningen, men det er det samme som at lovprise oprøret i Syrien, hvor det i dag er IS, som helt har overtaget dette oprør, idet det nu drejer sig om én ting i denne kamp, kalifatet for den verdensomspændende islamiske stat.

Danmark har helt klart taget standpunkt i denne sag, da vi har F-16 jagere i direkte krig mod IS, derfor bør vi også forbyde foreninger/organisationer, der støtter vore fjender i Afghanistan og Syrien. Længere er den faktisk ikke!

Andre lande kan godt finde ud af at forbyde Hizb-ut-Tahrir og andre terrororganisationer – bare ikke Danmark!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *