3 år på bloggen i dag

Bloggeren Pensionist på Bornholm

Som skrevet, er det 3 år siden jeg startede som blogger, og det er blevet til en hel del indlæg – eller for at være lidt mere nøjagtig, er dette indlæg nummer 1040.

Det er blevet til en del tid på computeren, samt, har der ligeledes været en del fotografering – og dermed billedredigering. Flere af mine læsere har været så venlig, at sende mig aktuelt materiale, som jeg så har skrevet min version af. Også en del billedmateriale har jeg fået tilsendt, her tænker jeg specielt på fotografen Joel Andersen, som hver måned sender mig sine unikke naturbilleder.

Mange billeder

Som læseren kan se på mine indlæg, har jeg selv været meget aktiv som fotograf, og mange af mine – og Erik Rudolf’s billeder fra Færøerne og Australien, er blevet anvendt. Da jeg var tilbage på Tasmanien i 2007, tog Erik Rudolf og jeg over 10.000 billeder, så her er der en del af tage af. Men billederne kan ikke altid stå alene, så det er vigtig at huske historien bag billederne.

På samme måde er det med billederne fra Færøerne, hvor historiefortællingen er blevet en væsentlig del af indlægget, for Færøerne er en meget vigtig del i mit liv. Dog kan jeg godt love, at jeg endnu ikke er færdig med indlæg fra hverken Australien eller Færøerne –

– og jeg har søreme også fået plads til lidt politiske bemærkninger på bloggen!

Cykling

Erik Krog,, her for BCC 

Og ja, selv om jeg måtte afbryde min cykelkarriere på grund af mine udenlandske aktiviteter, har den ligeledes været en stor del af mit liv, hvilket også jeg giver udtryk for her på bloggen. Jeg har aldrig kunne slippe sporten, selv om jeg i en årrække dyrkede en del løbeaktiviteter, så derfor vendte jeg tilbage til cykelsporten, hvor jeg var meget aktiv som motionscykelrytter i Odder. I Odder var jeg bl.a. med til, at starte to klubber op på det grundlag.

Her på Bornholm er det blevet til nogle cykelløb på DCU-licens, hvor billedet til venstre er fra mit sidste løb, som forgik for nogle år siden. Løbet var meget tidligt på foråret – og i regn, så det var en kold omgang, som det sikkert også kan ses.

Cykelløb på Bornholm

Da jeg har fungeret som hjælper og løbsleder i mange løb her på Bornholm, har jeg ad den vej min gang til mange cykelløb her på øen. Derfor bærer mange af mine indlæg også præg af disse løb, hvor jeg altid har mindst ét kamera med i bagagen

I år så vi et helt nyt cykelløb her på Bornholm. Gudhjem Bjergløb, der blev kørt som et “Post Cup løb”, hvilket vil sige, at hele Danmarks elite kom til start.

Løbet kører igen til næste år, men under et andet navn og arrangør. Bornholms Cycle Club står for arrangementet, og løbet har fået navneforandring til “Born Fondo”. Og selvfølgelig har jeg allerede meldt mig som hjælper til løbet, for et cykelløb kan ikke afvikles uden hjælpere 😉

Er der forøvrigt ikke noget der hedder H 70?

Foto: Joel Andersen og ukendt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *