DF forslag uansvarligt?

Det ligner en ren foræring til regeringen, at Dansk Folkeparti (DF) kommer med et forslag om skatte- og afgiftlettelser på 46 millader kroner (måske i anledning af den kommende Jul?) lige før et valg – og DF-forslaget ligner da også det pure valgflæsk.

Det siger næsten sig selv, at når man kommer med et forslag af den kaliber, så skal det følges op af en økonomisk finansiering – for, hvor kommer pengene fra? Men det melder historien altså ikke noget om.

Et typisk DF-forslag

Så indtil videre er DF-forslaget meget useriøst – som jeg læser det! Men det er efterhånden ret kendetegnende for DF, at de med jævne mellemrum kommer med ufinansierede forslag til skatte- og afgiftlettelser.

Forslaget har da heller ikke min umiddelbare interesse, og slet ikke når jeg læser videre i dagspressens dækning, for partiet Venstre ser ingen problemer i forslaget, da de læser DF-forslaget som “luftet idéer” – uden at have den nødvendige økonomiske dækning. Denne “tillid” til DF bygger Venstre på 10 års konstruktiv og ansvarlig samarbejde med DF, så Venstre har fuld tillid til DF, selv om der “kun er tale om støtanker” – til 46 milliarder kroner!

Valget ikke afgjort

Med den slags useriøse forslag – samt lige så useriøse opfølgninger i den borgerlige lejr, kan Helle Thorning-Schmidt (S) godt se frem til et spændende folketingsvalg, og da Statsministeren har serveretten, med hensyn til at udskrive valgdatoen, er folketingsvalget bestemt ikke afgjort.

Men med den nuværende regerings løftebrudspolitik og DF’s bebudede “julegaver” til 46 milliarder kroner, kan jeg godt frygte, at der kan gå “Jacob Haugaard” i det kommende valg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *