Arbejdsløshed ulovligt i Hviderusland

Præsident Aleksander Lukashenko fra Hviderusland, kaldes også Europas sidste diktator, hvilket han lever helt op til. Politisk har Hviderusland et ét-parti-system, hvilket er helt ideelt, når Aleksander Lukashenko er diktator i landet.

En hård diktator

Præsidenten leder landet med grusomhed og undertrykkelse for at kontrollere landets medborgere. Det er land, der mere og mere minder om et glemt diktatur.

Hviderusland har en arbejdsløshed på omkring 1 procent (uofficielt er det 10 procent), men nu er tal altid noget fiktivt, når en politiker har fat i det, så derfor kunne man vel ikke fortænke præsidenten i, at dette kunne anvendes til noget positivt. Men for diktatoren i Hviderusland var 1 procent arbejdsløshed for meget – ALLE skulle i arbejde!

Ikke noget med “sociale parasitter” i Hviderusland, så her tvinger man folk i arbejde med alle midler – (jeg kommer lige til at tænke på en anden diktator fra 40’erne, der havde sine meget ubehagelige metoder) –

– i Hviderusland er metoden, at man gør arbejdsløshed ulovligt. 

I maj opfordrede præsident Lukashenko til, at genindføre Stavnsbåndet – så man ad den vej kunne bane vejen for det totale forbud mod arbejdsløshed, så arbejdsløsheden derved kunne komme helt i bund.

Tvangsarbejde

Men hvad er definitionen så egentlig på et arbejde på de kanter? Hviderusland er jo et direkte produkt af Sovjetunionen, og her anerkendte man ikke forfattere og kunstnere som at være i arbejde. Derfor blev disse befolkningsgrupper dengang sendt på tvangsarbejde. Det som nu sker i Hviderusland, ligner noget af de samme tvangsmetoder!

Nu er spørgsmålet så, hvor længe de hårdt plagede og langmodige borgere i Hviderusland vil finde sig i, at have den grumme diktator siddende ved roret?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *