Respekt for vore veteraner

Erik Krog, tidligere kompagnichef i HJV

Som gammel hjemmeværnsmand og tidligere chef for et hjemmeværnskompagni i Jylland, som havde en del personel af tidligere modstandsfolk fra besættelsestiden, samt soldater, der kom i international tjeneste, støtter jeg fuldt og helt op om alle vore veteraner/udsendte.

I dag er jeg et aktiv medlem af Cypern Veteranerne, efter jeg er udtrådt af Hjemmeværnet.

Veteraner og nydanskere

Det er garanteret ikke alle nydanskere, der optræder som jeg nu beskriver, for ellers stod det meget slemt til!

En talsmand for de danske krigsveteraner, havde et klistermærke på sin bil, et klistermærke, der støtter de udstationerede danske soldater. Dette klistermærke provokerede en gruppe unge indvandrere så meget, at talsmanden blev truet på livet, samt blev der spyttet på ham.

Det er efterhånden ikke småting vore veteraner må finde sig i, selv vore soldater er blevet opfordret til ikke at vise sig i uniform?!? Hvad pokker sker der i Danmark for tiden?

Hellige krigere

Så har jeg også læst om en ung mand, der for anden gang er vendt hjem til Danmark fra Syrien, efter at have deltaget som “hellig kriger”. Den unge mand blev modtaget af Aarhus kommune med åbne arme (ja, sådan har jeg læst det). Stik imod (det vi har hørt omtalt af vore politikere, hvad der kunne vente disse krigere), kom manden ikke i fængsel?!? Men derimod får krigeren hjælp fra kommunen, så han kan komme ind på en ingeniøruddannelse!

Vore F-16 jagere i kamp

I dag er danske F-16 jagere i kamp i Irak. De kæmper på den modsatte side, af det den hjemvendte kriger fra Aarhus gjorde. Jeg forstår ikke en skid, – så hvordan har så vore veteraner/udsendte det med den situation?

Der er noget hamrende galt i Danmark!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *