Søren Pape, spiser på skatteydernes regning

Da de konservative valgte Søren Pape Poulsen  til partiformand, blev hans tiltrædelsestale også en brandtale mod de arbejdsløse, – vel at mærke arbejdsløse der havde mistet deres dagpengeret. Der var så meget “krudt” i den nye partiformand, at han direkte hånede de arbejdsløse på det konservatives landsrådsmøde.

“Flot tale” af Pape!

Nu er det så som så at holde en tale, hvor alle partikammeraterne er tilhører, for her er taleren sikker på opbakning, men er det i orden, at håne arbejdsløse med ord som, “Får de da ikke noget at spise?” hvorefter latteren får frit løb i salen?

Men det ser ud til, at Søren Pape Poulsen får mad nok – på sin helt egen måde.

En ny bilags sag?

Sidste år betalte Viborg kommune i alt kr. 1.330,- for en tre retters kromiddag incl rød- og hvidvin for Søren Pape Poulsen og dennes kæreste, Josue Medina Vazquez. Så er det sgu ret flot klaret, at partiformanden fyrer en tale af med spørgsmål som, “Får de da ikke noget at spise?” overfor arbejdsløse, som ikke engang kan forsvare sig på omtalte landsrådsmøde!

Efter medierne har fået aktindsigt i sagen, har Søren Pape Poulsen valgt – næsten et år efter seancen, at betale for middagen, for selv om Josue Medina Vazquez var Viborg kommunes gæst, så var gæsten i forhold til Søren Pape Poulsen – og så er det en lidt anden sag!

Søren Pape Poulsens sag, er blevet sammenlignet med Lars Løkke Rasmussens (V) bilags sag, men den liga er Pape endnu ikke kommet op i – men har er da godt på vej!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *