Så har vi igen “en Allan” i Vild med dans

Allan Simonsen har lagt navn til “en Allan”

Lad mig med det samme indrømme, at jeg har været fast TV-seer på programmet “Vild med dans” hvert år – men nu begynder det at knibe med loyaliteten. Grunden er den simple, at der igen er ved at gå “Allan” i programmet.

“En Allan”

Den med “en Allan” er et begreb, der opstod sidste år, da mange seere, godt hjulpet af Ekstra Bladet, stemte fodboldlegenden, Allan Simonsen, videre i programmet, trods den aldrende fodboldspillers manglende talent for dans.

Programmet hedder, som skrevet, “Vild med dans”, så derfor burde “dans” være nøgleordet for den sms-stemme, som seerne giver til deres favorit. Nu er jeg godt klar over, at programmet også er et TV-show, men da dommerne selv nedprioritere showet i de udvalgte danse i deres karaktergivning, så må det være det, der er afgørende – altså udførelsen af selve dansen!

Når så TV-seere stemmer på en, som helt åbenlyst er en dårligere danser end de øvrige deltagere, så går der “Allan” i den. Det er de seere, der ødelægger et godt program. De har slet ingen respekt for de nye dansere, der virkelig gør en helhjertet indsats på dansegulvet

– det er utrolig useriøst!

Britt Bendixen

Britt Bendixen

Sidste år var det navnlig dommer Britt Bendixen, der var efter Allan Simonsen, hvor hendes udtalelser var direkte pinlige og nedladende overfor den pensionerede fodboldspiller. Det er helt det samme der nu sker overfor gymnasten Helge Vammen, hvor udtalelser som “Du er en flot mand, men i dag er du pænere når du står stille”.

Det er helt sikkert den slags udtalelser, som får de danske TV-seere til at gå imod dommerne. Derfor, mener jeg, at de fire dommere bør vende blikket på sig selv, og være noget mere kritisk for hvad de slynger ud for åben skærm. For med den slags “mobninger” danner de selv kimen til afstemningerne. 

Foto: Fra nettet
—–

Dette er forøvrigt mit blogindlæg nummer 1000

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *