Ekstreme islamister i Danmark

Danskere forulempes dagligt

Hvor længe skal vi finde os i, at almindelige danskere bliver forulempet af muslimer, der tror vi skal danse efter deres pibe? Det er forbudt at diskriminere – men af en eller anden grund, går det kun den ene vej, da masser af etniske danskere bliver kaldt for fucking ludere, kristne svin, hunde og meget andet grimt, samt bliver danske jøder forfulgt!

En religionskrig?

Nu er Danmark gået med ind i bombningen af Islamisk Stat (der dog ikke er noget land!), idet IS er en direkte trussel mod den vestlige verden.

Samtidig huser vi islamister, der ikke går af vejen for, at de offentlig støtter IS. Disse mennesker har vi åbnet vort land for. Men skal vi så også acceptere, at blive dolket i ryggen og frivilligt overlade vort land til Danmarks fjender? Det er næsten som en Trojansk hest!

Julia Gillard, Australiens tidligere Premierminister

For et par dage siden, kunne jeg læse, at den dansk-palæstinensiske samfundsdebattør – og tidligere folketingskandidat for Enhedslisten, Asmaa Abdol-Hamid, havde skrevet på sin Facebookvæg, at hun aldrig bliver tilhænger af, at bekæmpe terror med terror – i forbindelse med bombningen af IS. Men en dialog med IS er helt umulig, og med den rædsel IS står for, er det den eneste løsning!

Asmaa Abdol-Hamid har ret til, at have sin mening, men i dette tilfælde, hvor vi er i direkte væbnet konflikt med IS, bør det få konsekvenser. Danmark er gået til kamp imod en fjende, hvor den værste ondskab, vi længe har været vidne til, er den drivende kraft i IS.

Vi kan lære af Julia Gillard

Den tidligere australske Premierminister, Julia Gillard, udtalte på et tidspunkt:

Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette.Men dersom du er en indvandrer der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.

Vi burde gå lidt længere end det Julia Gillard beskriver, da der er personer, som vi burde smide ud af Danmark! Det er de islamister, der går i krig i Syrien, hvilket efterhånden har fået vore politikere til at vågne lidt op. Disse personer har, på et eller andet tidspunkt, erhvervet sig et dansk statsborgerskab, – dette statsborgerskab burde kunne tages fra dem, så de kunne udvises af Danmark. De er ikke værdige i vort samfund!

Men de muslimer, der bidrager til vort demokratiske samfund i Danmark (og dem kender jeg flere af), er velkommen – helt på samme måde som Julia Gillard beskriver.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *