En rimelig mobilløsning?

Anker Boye burde betale hele telefonregningen

Nu er der fremkommet en ny – og helt anden forklaring, på en løsning af den mobil telefonregning, som omtalte borgmester i Odense, Anker Boye (S), fyrede af under en ferie i Tyrkiet.

Telefonregningen var på 250.000 kroner, og når den er foretaget under en ferie, er det helt rimeligt, at borgmesteren selv betaler – hvilket også blev oplyst i dagspressen, at Anker Boye havde indvilget i.

Dette var åbenbart en direkte løgn, der dengang blev udsendt, da der, som skrevet, nu kommer en ny forklaring i sagen!?!

B.T. skriver, at der nu er sat et endelig punktum i den pinlige mobil telefonsag, idet TDC selv har indvilget i, at betale halvdelen af regningen, hvor Anker Boye så selv hæfter for de resterende 125.000 kroner. 

Er pressen fuld af løgn ved udsendelsen af den første forklaring, eller er det andre i Odense kommune, der ikke fortæller hele sandheden – og hvorfor vil TDC “frivilligt” betale 125.000 kroner? Hvilken studehandel er fundet sted her, for et eller andet lugter råddent i denne sag!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *