En borgmester og en mobiltelefon

Anker Boye (S) er rigtig glad for sin mobiltelefon

I Odense har de en borgmester, der er så glad for sin mobiltelefon, at den efterhånden må sidde klæbet til øret dag og nat.

Borgmesteren er Anker Boye (S). I 2011 tog han på ferie til Tyrkiet, hvor han medbragte sin uundværlige mobiltelefon.

Noget jeg ikke helt forstår er, at når man tager på ferie, så er det vel for at slappe af fra dagens stress og jag – så hvorfor tager borgmesteren sin arbejdstelefon med sig? Ingen er uundværlig, ikke engang en borgmester.

Nå, men omtalte borgmester nåede at fyre en mobilregning af på omkring 250.000,- kroner på den ferie. Når man anvender så meget date, så får man, helt automatisk, en sms fra teleselskabet, hvor man godkender en hævelse af det økonomiske loft for regningen, hvilket Anker Boye også har fået. Men, som Anker Boye sagde til den side af sagen, så er der så meget han skal godkende, så det huskede han ikke!?!

Med sådan en udtalelse, tror jeg ikke Anker Boye er den rette til det embede!

Siden har Anker Boye accepteret at betale omtalte telefonregning – dog stærkt presset af den megen omtale i dagspressen!

En ny telefonregning

Nu er en ny telefonregning kommet for dagen. Det ser ud til, at Anker Boye bruger en hel del data på sin mobiltelefon – hvad det så kan være på?

Odense kommune har ellers en rigtig god aftale med TDC, som har bevirket, at det kun koster det halve af de billigste aftaler med privatkunder. Så kan man selv regne ud, hvad Anker Boye anvender det meste af sin tid på som borgmester i Odense?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *