Stor dansk cykelrytter stopper

Nicki Sørensen, dengang da CSC var
sponsor for holdet

I går fik vi nyheden om, at Nicki Sørensen, fra Team Tinkoff-Saxo, stopper karrieren som professionel cykelrytter ved årets udgang. Nicki Sørensen er 39 år gammel, så på den front kan jeg godt forstå ham, og med 10 gennemførte Tour de France, med etapesejre i både Touren og Vueltaen, samt fire danske mesterskaber, har han vel heller ikke behov for at bevise noget mere.

Faktisk kan Nicki Sørensen se tilbage på en ret imponerende karriere. Han slutter på Team Tinkoff-Saxo, som han har været tilknyttet siden holdet blev oprettet i 2001.

Michael Rasmussens dopingsag

Der kan komme lidt malurt i bægeret, når den dopingsag, som Michael Rasmussen startede ved at lægge alle kortene på bordet, kommer for dagens lys om kort tid. Michael Rasmussen afslørede en hel del navne i den forbindelse, hvor bl.a. Nicki Sørensen er blevet nævnt.

I bogen “Gul feber” fortæller Michael Rasmussen bl.a., at Nicki Sørensen anvendte Kortison. Til det har Nicki Sørensen forklaret, at han havde ondt i knæet, og det var derfor midlet blev anvendt

Nu skal, selv cykelryttere, kunne anvende medicin uden at blive anklaget for alt muligt. Jeg håber for Nicki Sørensen, at han klarer frisag, men er der det mindste i sagen, er det en alvorlig ridse i lakken på en gloværdig karriere.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *