Chris Anker Sørensen og Vuelta a España

Chris Anker Sørensen i front under Post Danmark Rundt 2012

I går var det 2. etape af Vuelta a España, hvor feltet kom samlet til mål, så det hele endte i en massespurt, selv om der var en del sidevind og lidt bakker på ruten. I starten af sådan et stort etapeløb, gælder det om ikke at sætte for meget tid til, så det var lidt forudsigeligt med den samlede hjemkomst for feltet.

Chris Anker og Lars Bak

En rytter vi også har glæde af på TV, både som rytter, men så sandelig også foran et kamera, er Lars Bak. Der er overhovedet ingen slinger i valsen, dog er den gode Lars Bak ikke med i Vueltaen i år.

I år er der kun 2 danskere med i feltet, Chris Anker Sørensen og den danske mester, Michael Valgren, begge fra Team Tinkoff-Saxo. Det er altid meget opkvikkende, at der findes cykelryttere der kan tale for sig, hvilket jeg må indrømme, at vi ikke forvendt med i denne sportsgren.

En af de ryttere vi altid får god og relevant oplysning ud af, er Chris Anker Sørensen, så her er altid noget at hente, når Chris toner frem på skærmen. Også den danske mester, Michael Valgren gjorde det godt i interviewene på TV, så det tegner godt for fremtiden. Nu kan vi godt blive enig om, at Chris Anker ikke er en Bjarne Riis – heldigvis 😉

Hvem der er min favorit, som vinder af Vueltaen? Det er ingen hemmelighed – Nairo Quintane fra Columbia.

Foto: Joel Andersen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *