Hærværk på jødisk skole i København

Det kan se ud til, at krigen mellem Israel og det palæstinensiske Gaza er rykket tættere på Danmark, idet en jødisk skole på Østerbro i København er blevet udsat for hærværk. Det drejer sig om, at ukendte gerningsmænd er kommet ind i skolegården på Carolineskolen på Østerbro, ved at klippe skolens hegn i stykker.

Inde på skolen er der skrevet smædeskrifter om jøderne, der har relation til krigen mellem Israel og Hamas i Gaza. Ruder var smadret og murene var overmalet med anti jødiske skrifter. Skolen er over 200 år gammel, og har i den tid aldrig været ude for noget, der bare tangerer denne form for hærværk.

Skoleleder, Jan G. Hansen, udtaler til TV 2 News:

  

– Jeg har forældre, der er meget bekymrede og børn, der er meget bekymrede. Det er forfærdeligt, at man tager uskyldige børn som gidsler.


Image result for Jødestjernen
Jødeforfølgelse

Min egen mening om denne sag er, at det er helt uacceptabelt, at noget sådan kan forgå i Danmark. Det hændte hærværk på Østerbro, får tankerne tilbage til det der foregik under Anden Verdenskrig, hvor jøderne blev udsat for den mest grufulde forfølgelse i menneskets historie.

Hele verden ved, hvilken indsats mange danskere udførte under Anden Verdenskrig for jøderne i Danmark. Denne indsats vil aldrig blive glemt, det der nu er sket på Carolineskolen på Østerbro, vil bare få danskerne til at stå endnu mere sammen om den jødeforfølgelse, som helt åbenlyst er i gang i Danmark

Sagen er anmeldt til politiet, da den naturligvis tages meget alvorlig.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *