Pape – ikke den første politiker der husker forkert (lyver)

Morten Bødskov (S) fyrede en lodret løgn af, da han forklarede sagen omkring Pia Kjærsgaard (DF) forestående besøg på Christiania. Det kostede ham justitsministerposten.

Søren Pape Poulsen (K)

Nu har de konservative fået ny formand, Søren Pape Poulsen (K), og allerede inden Søren Pape Poulsen er tiltrådt officielt, har han viklet sig ind i den ene røverhistorie efter den anden – i en lidt speget sag.

Et flertal i Viborg byråd vedtog, at det kommunale energiselskab skulle “købe navneretten” til Viborg Stadion for 3.25 mio kroner. Selv om energiselskabet var i økonomiske vanskeligheder, blev selskabet pålagt – af Viborg kommune – at købe navnerettigheden, hvilket siden har kostet fyringer i energiselskabet.

Viborg FF i økonomisk krise

Fodboldklubben, Viborg FF, var i en økonomisk krise, og skulle omgående have tilført økonomisk støtte, hvis ikke klubben skulle gå fallit. Men denne form for støtte til fodboldklubben, er direkte ulovlig – fastslog Statsforvaltningen.

Det begynder at ligne metoder, der hører til syd for alperne, metoder som nu foregår i Viborg kommune – med byrådets velsignelse!

Trods skiftende forklaringer fra Søren Pape Poulsens side, er og bliver sagen – og metoden – for støtte til Viborg FF, ulovlig. Det sidste jeg læste i går var, at det Søren Pape Poulsen havde at sige til sit forsvar, at han huskede forkert i sin forklaring vedrørende at involvere Statsforvaltningen i slige sager.

Søforklaring eller løgn?

Nu er det, at det begynder at ligne en søforklaring som den Morten Bødskov i sin tid diskede op med, en forklaring, der var en direkte løgn.

Jeg er af den mening, at Søren Pape Poulsen og de medlemmer af byrådet i Viborg, der har stemt for energiselskabets køb af navneretten, også skal gøres økonomiske ansvarlige for ulovligheden – og ikke borgerne i Viborg!

Det undrer mig, at ingen – endnu, har meldt Søren Pape Poulsen og byrådet i Viborg til politiet!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *