Inger Støjberg har jo ret

Inger Støjberg (V)

Når jeg hører på alle de argumenter fra modstandere af Inger Støjbergs (V) forslag om, at vestlige indvandrere til Danmark skal behandles lempeligere end ansøgere fra ikke vestlige og muslimske lande, kommer jeg til at tænke på Stalin, der fortalte om “disse nyttige idioter”.

Enhedslisten siger om Inger Støjberg, at Venstres forslag om særlige krav til muslimske indvandrere giver ingen mening – det er helt ude i hampen. Man bør i stedet satse mere på integration. Okay, det er så deres mening!

Grundlovsbrud?

Nu
kan Inger Støjbergs forslag også være et brud på vor grundlov mht.
menneskerettigheder. Men når en religiøs tro går direkte imod vort demokrati,
samt, at have det ene formål, at indføre sharia-loven, som det styrende element i
Danmark, og dermed sætte vort demokrati ud af kraft, så er der vel ikke noget
at sige til, at nogle af vore politikere råber vagt i gevær?

Rosa Lund (EL)

Enhedslistens argumenter

Rosa Lund (EL), fungerende politisk ordfører, siger: “Selvfølgelig kan man ikke gøre forskel på mennesker, der kommer til Danmark på den måde. Deres religion burde ikke betyde noget for deres muligheder for at komme til Danmark.

Og grundlæggende har Rosa Lund ret i den betragtning, da vi har religiondfrihed i Danmark. Helt enig.

Men når en religion er en direkte forhindring til vort demokratiske styre – samt, at Danmark skal indrette samfundet efter religiøse overbevisninger, så er det noget helt galt. Mener jeg!

Inger Støjbergs kronik
I sin kronik skriver Inger Søjberg, – at sagt lige ud, så er det primært de muslimske indvandrere, der ikke hylder demokratiet og friheden. I visse miljøer modarbejdes det direkte!
Det er dette jeg giver Inger Støjberg ret i, at så Enhedslisten ikke kan genkende det, er helt deres egen sag! Et andet citat fra Inger Støjberg lyder: “Mange ikke-vestlige indvandrere, med muslimsk baggrund, ønsker ikke vores frihedsorienterende samfundsmodel”. Man kan jo til dette spørge sig selv om, hvad er egentlig deres formål med at bosætte sig her i landet?
Danmark har slet ikke de samme problemer med andre religioner. Vi har bydele i København, hvor det ikke er “sundt” for etniske danskere at færdes. I Aarhus og Odense er der problemer for brandvæsen og politi i at udføre deres opgaver, idet de bliver bombarderet med sten o.a. af muslimske grupper.
Enhedslisten mener, at vi hellere skal bruge vore kræfter på integration. Jeg har ikke tal på, hvor meget den integrationen indtil nu har kostet for den nævnte gruppe, men den har været meget dyr. Men selvfølgelig kan vi sikkert hente lidt af midlerne fra de ældre?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *