Gæster på Krogen

Inge Lise og Alice ser lidt i min fotobog fra Australien

I går fik vi gæster fra Odder. Min gamle kollega fra Bording A/S, Inge Lise Skovhus, som dengang var ansat i salget, fik endelig taget sig sammen til at komme til Bornholm, idet hun aldrig havde besøgt solskinsøen før. Ja, for mig lyder det lidt underligt, for Bornholm er da ikke til at komme uden om?

Det er altid rart at gense nogle af de gamle, men utroligt nok talte vi næsten ikke om vor tidligere arbejdsplads. Nu var det jo også første gang Inge Lise besøgte øen, så meget naturligt gik snakken på alle de steder, der er værd at besøge – og det er mange.

Hanne gør klar til at køre videre

Hanne og Færøerne

Inge Lise havde tager Hanne og Alice med til Krogen i Tejn, så vi fik alle en rigtig hyggelig gang formiddagskaffe sammen. Det viste sig også, at Hanne engang havde været på Færøerne i 8 måneder, så den del af Atlanten blev også lige vendt og drejet.

Naturligvis havde vi sol over Tejn, men det er efterhånden ved at blive for meget. Jeg målte 30 grader i går udenfor vort køkkenvindue. Vore gæster fra det jyske kom lige fra torden og regn, så det var noget af en omvæltning da de landede i Rønne Lufthavn – men en af de gode.

Kort efter sad vi alene igen, pigerne var på vej ud i sommerlandet.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *