Tejn IF og DIRT Extreme

Denne udgave af det bornholmske flag syntes jeg bedst om

Bornholm har gennem flere år markeret sig som stedet med mange løb, som landets eliteløbere og motionister bare skal deltage i. Et af de mest kendte løb er “Etape Bornholm”, som lige sluttede i går. Dette løb strækker sig over 5 dage, og har i alt en strækning på 42 km og 195 meter – fordelt på fem etaper. Arrangementet er meget populært, og har deltagere fra hele landet – og mange andre lande.

Det var 21. gang løbet afholdtes og både herre- og damerækken havde afrikanske vindere i går.

Andre populære løb

Her på Bornholm, har Tejn IF markeret sig som dem, der arrangere mange forskellige extreme løb – vel at mærke løb, som er meget velanskrevet, og efterhånden er blevet et “must” for alle extreme løbere at deltage i – næsten på samme måde, som andre løbere deltager i Etape Bornholm.

Allerede nu reklameres der for efterårets løb, hvor et løb, som hedder “DIRT Extreme september 2014”, er det der springer mig lige i hovedet. Selve løbets navn kan godt virke skræmmende, men arrangørerne nedtoner det lidt ved at skrive, at det betyder kort og godt, at man bliver beskidt, samt det extreme er, at der er lavet en masse forhindringer man skal enten over, under, igennem eller udenom. Dette betyder også, at de kilometertider man plejer at kunne løbe i terrænet, ikke holder i dette løb. Tiderne vil blive meget langsommere.

Der er ruter på 4, 7 og 14 km, og når det så er gennemført, er der fri bar og grill til alle deltagere. Så alene det, er vel grund nok til at overveje en deltagelse i løbet, der foregår i området omkring Vang havn.

Københavnere har mulighed for en endagstur, se mere på dette link http://www.tejnif-lob.dk/dirt-extreme

2015

Foråret på Bornholm skal opleves, hvilket der bliver rig mulighed for, ved
deltagelse i terrænløb arrangeret af Tejn IF

Så er der Salomon Hammertrail Winter edition i januar 2015, der er byder på en halvmarathon, en helmarathon eller en 50 miles. Løbet er på Nordbornholm, hvor Hammerknuden og Vang er det terræn, der skal løbes i. Der er garanti for en meget smuk natur. Sommer- og vinterudgaven af dette løb, forgår på to forskellige ruter.

I marts 2015 løbes en Cross Trail, hvor deltagerne kommer igennem mange bakker – og ikke mindst, noget af den smukkeste natur som Bornholm kan byde på. Eller hvis et marathon på Christiansø kan friste, så løbes det den 18. april 2015.

Men der er mange andre løb arrangeret af Tejn IF, så gå ind på http://www.tejnif-lob.dk/  hvis det har din interesse for motionsløb af en anden karat! En karat, der kun findes på Bornholm.

Foto: Erik Krog og fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *