Menneskesmuglere og Danmark

Er det nødvendigt med
en grænsekontrol?

Igen har tysk politi udført et arbejde, der peger på, at der bør udføres en eller anden form for grænsekontrol mellem Tyskland og Danmark, for det kan vel næppe være rigtigt, at tysk politi skal udføre denne opgave alene?

Ifølge Flensborg Avis, har det tyske politi i tirsdags stoppet to biler, der var på vej mod den danske grænse. I bilerne befandt der sig udlændinge, der havde betalt menneskesmuglere for at komme ind i Danmark. Der var to menneskesmuglere i aktion, en fra Rumænien og en fra Italien, som havde betalingen for smuglingen skjult på kroppen.

Der var tale om otte mænd og en kvinde, som havde betalt for at blive smuglet ind i Danmark. Så er der det store spørgsmål tilbage, hvor mange er det lykkedes at komme til Danmark via denne trafik?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *