Krigen i Gaza

Vi er i øjeblikket tilskuer til endnu et blodigt drama mellem Israel og det der er tilbage af Palæstina, som nu ligger på Gaza-striben. Et område, hvor der bor omkring 2 milioner mennesker, og som ikke er større end Langeland. Indtil nu har krigen kostet Israel 2 civile og 27 soldater livet, mens der i Gaza meldes om over 600 dræbte, hvor mange af ofrene er kvinder og børn.

Søren Espersen (DF)

Nu nævnte jeg, at vi er tilskuere til et blodigt drama – israelerne tager det med “tilskuer” lidt for bogstaveligt, da de har taget sofaer og stole udenfor, for at betragte – og juble over bombenedslagene i Gaza. Det finder jeg meget afskyeligt og direkte modbydeligt.

Nu kommer freden heller ikke nærmere, når en Imam i Danmark opfordrer til drab på jøder. Jeg forventer da også et retslig efterspil overfor omtalte Imam, da opfordring til drab er direkte ulovligt her i landet.

Krigens rædsler

Det jeg mest tænker på i denne krig, er alle de børn, det går ud over. Det er ikke til at bære, at se de mange hjælpeløse børn i gråd over, at have mistet deres forældre eller søskende. Derudover er der også det psykiske pres, som en krig er med alle dens modbydeligheder, et pres som mange voksne må bukke under for – det skal børnene også igennem.

Søren Espersen (DF) mener. at de eneste skyldige i denne krig er Hamas. Søren Espersen har lov til at have sin mening, men hele skyldspørgsmålet kan trækkes tilbage til 1948, hvor verdenssamfundet oprettede Israel, og smed palæstinenserne ud af deres land. 

Jeg kan sagten forstå baggrunden for denne handling, men beslutningen har også medført, at der aldrig bliver fred i denne del af verden. Så den med Hamas er ene skyldig holder ikke i byretten, verdenssamfundet (vi) er lige så medskyldige.

Der har været krig mellem mennesker i over 5000 år, og krig – samt hvad det medfører, har aldrig løst noget som helst, hvilket Israel godt er klar over, og alligevel slår de 100 gange igen mod et angreb fra et fortrængt folk. Det hænger slet ikke sammen, og det løser ingenting – tværtimod! Det ligner mere en bevist handling fra Israels side om, at drive palæstinenserne ud i havet? Men med hvilket formål?!?

Det eneste Israel får ud af denne krig er, at det meste af kloden vender sig imod dem!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *