De kongelige burde deltage i luxusfælden

Det er efterhånden ikke småpenge de kongelige koster den danske skatteyder. For ikke så længe siden læste vi om Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen, der ikke kunne få pengene til at slå til, på trods af, at grevinden fik et helt hus kvit og frit efter skilsmissen fra Prins Joachim.

Prins Joachim, tilbage til København

Prins Joachim forgældet

Nu læser vi om Prins Joachim, der må flytte fra Schackenborg ved Møgeltønder, da han og konen er i store økonomiske vanskeligheder. Prinsen bliver kun reddet af pengestærke venner, der har skudt 100 mio. kroner i en fond, der herefter overtager Schackenborg Slot.

Lars Løkke Rasmussen (V)

Efter forlydende, flytter Prins Joachim og Marie, hjem til mor i København.

Det har ligeledes været fremme, at Kronprinsesse Mary, har et tøjbudget, der kan slå bunden ud af selv det mest tilrettelagte budget.

Luxusfælden

De nævnte kongelige og Lars Løkke Rasmussen (V), burde være selvskrevne til TV-programmet “Luxusfælden” for at få styr på økonomien. Modsat Lars Løkke Rasmussen, sender de kongelige bare deres ubetalte regninger videre til et punkt på finansloven, hvor vi skatteydere så må slippe lidt ekstra for, at de kongelige kan fortsætte med deres overforbrug.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *