Boligjob-ordningen forsvinder fra Nytår

Den nye vækstplan, som er udarbejdet mellem regeringen og Venstre, vil koste omkring 1200 arbejdspladser alene i Region Syddanmark. Grunden er, at “boligjob-ordningen” forsvinder fra Nytår, og det vil udløse 1200 fyresedler i den del af landet, skriver Flensborg Avis!

Det må være det, man kalder for en vækstplan med negativ fortegn. Meningen med en vækstplan må være at skabe arbejdspladser – ikke at nedlægge arbejdspladser!

Jeg kan sagtens forestille mig, hvad det har af konsekvenser for den lille håndværksmester her på Bornholm, for det vil med ret stor sandsynlighed betyde en fyreseddel til flere af de svende, som har fået arbejde på grund af boligjob-ordningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *