Femern broen

Trafikforskere har kastet sig over projektet “Femern broen”, et projekt der var så vigtigt for vore politikere at få gennemført – i henhold til devisen “Hver trafikminister sin bro”. Projektet blev vedtaget i Folketinget den 26. marts 2009, med et næsten enigt Folketing, hvor kun Enhedslisten var imod.

Tyskland er revnende ligeglad med forbindelsen, så Danmark står for hele projektet. Det er da også tyske trafikforskere, der har været i gang med en analyse for den kommende trafik over den nye bro – når den engang bliver bygget færdig.

Den nye forbindelse til Tyskland, vil aldrig kunne tjene sig ind, fortæller rapporten – men den vil efterlade sig en gæld til vore børn og børnebørn!

En bro over Kattegat?

Hvis vi nu havde investeret i en bro over Kattegat – via Samsø, så havde vi fået hele det store hjørne med af udkantsdanmark, som Midt- og Nordjylland repræsenterer i denne sag – og det ville have været en kæmpegevinst for resten af Danmark.

Hvad med at vore politikere bliver gjort økonomisk ansvarlige, for det lort de vedtager? Nu bliver det i stedet for en regning til skatteyderne – i generationer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *