Stormoské og det officielle Danmark

For et par dage siden blev den ny stormoské i København indviet. Det er faldet mange ledende muslimer for brystet, at det officielle Danmark er blevet væk ved indvielsen. Nu har vi religionsfrihed i Danmark, ligesom vi har foreningsfrihed, men det betyder ikke, at det officielle Danmark automatisk skal syntes om alle religioner og foreninger! Vi har en del foreninger, som det officielle Danmark er meget imod, men de har alle lov til at være her ifølge vor grundlov.

Det er mere end svært at forestille sig, at Islam skulle stå for noget godt, da vi hver dag bliver fodret med, gennem alle medier, de grusomheder som muslimerne er blandet ind i. Noget af det sidste vi har set på alle sociale medier er, at bagbundne tilfangetagne i Irak bliver skudt ned i massevis. Jeg har hørt om 1700 fanger, som er blevet myrdet på denne måde! Ikke henrettet/likvideret – men myrdet!

Berlingske og TV 2

I anledning af stormoskéens indvielse, trykte Berlingske en tegning af den nye Moské formet som en kampvogn med raketter og en flok krigsgale muslimer, der styrede krigsmaskinen. Denne tegning er blevet kritiseret meget voldsomt, da den udkom på selve åbningsdagen – men det er det billede vi ikkemuslimer har af Islam.

På TV 2 NEWS, var der en muslimsk kvinde (fik desværre ikke fat i navnet), der kritiserede det officielle Danmark for ikke at have deltaget i åbningen af den ny stormoské. Hun mente, at vi sendte et forkert signal ved at blive væk, et signal der kunne tolkes som, at vi ikke kan li’ dem? 

Det er altså helt legalt at have sin egen mening i Danmark – også at blive væk til en indvielse!

Bøsser og lesbiske

Journalisten på TV 2 forsvarede sig med, at det var jo en kendt sag, at Islam ikke tolererer bøsser, hvilket var stik imod det officielle Danmarks holdning. Dertil svarede kvinden, at Islam ikke havde eneret på den holdning til bøsser og lesbiske, for mange i Danmark havde den samme holdning, bl.a. i Dansk Folkeparti.

Mig bekendt, har Dansk Folkeparti ikke meldt noget sådan ud som deres holdning – men af en eller anden grund, havde journalisten ikke mod til at stille et modspørgsmål til dette postulat?!?

Yahya Hassan blev nægtet adgang 

Yahya Hassan

Nu var det heller ikke alle, der var lige velkomne til åbningen af stormoskéen, da digteren, Yahya Hassan, blev nægtet adgang.

Hvilket signal sender det så?


Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *