Stort “JA” til aftale på Danish Crown i Rønne

Danish Crown i Rønne

Den sidste og afgørende afstemning på det bornholmske slagteri i Rønne, blev et rungende ja med 93 procent til, at medarbejderne går 3½ % ned i løn, for at investere denne løn nedgang i deres fælles arbejdsplads. Afstemningsresultatet er en god dag for Bornholm, da arbejdspladsen nu er sikret de næste 5 år.

Hvis det havde blevet et nej, var slagteriet lukket, og 190 slagteriarbejdere havde været uden arbejde. Oven i det, ville omkring 200 andre arbejdspladser på Bornholm blive berørt af lukningen, så reelt er der tale om redning af 400 arbejdspladser på øen.

Danish Crown’s topledelse

Et malurt i bægeret er, at topledelsen i Danish Crown koncernen ikke selv vil gå ned i løn. Det kunne godt tangere noget, der ligner grådighed for den gren af koncernen.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *