Den grønne el afgift

I går morges var en af topnyhederne på TV 2 NEWS, at PSO-afgiften (også kaldet den grønne el afgift) er steget med 2.6 mia kroner fra 2012 til 2014.  Helt ærligt, så er den afgift vanvittig. Her i Danmark, og navnlig når der sidder en socialdemokratisk ledet regering, skruer de ustandselig op for skatte- og afgiftskruerne.

Det mest vanvittige ved forhøjelsen af PSO-afgiften er, at el-priserne er faldet i det øvrige Europa, men det skal Danmark altså ikke nyde godt af – hvilket regeringen er garant for.

Klima- energi- og bygningsministeren mener, at det er en
selvfølgelighed, at PSO-afgiften stiger, når el-prisen falder

Oven i det hele ser vi så vor Klima- energi- og bygningsminister, Rasmus Helveg Petersen (R), med en helt neutral og rolig stemmeføring, fortælle de undrende seere, at det er helt naturligt, at PSO-afgiften stiger, – når el-priserne falder. Derved har den almindelige borger samme el-regning i kroner, hvis forbruget har været som hidtil!

Den mand er bare for meget! Vil det så også sige, at når el-priserne stiger, så falder PSO-afgiften, eller er det nu mig, der blander tingene sammen – igen? Hvis jeg ikke har nævnt det før, så stol aldrig på en politiker.

Kristen Helveg Petersen (R)

Familien Helveg Petersen

A propos familien Helveg Petersen, så var Rasmus Helveg Petersens far, Niels Helveg Petersen (R), også i sin tid med i toppen af dansk politik – og Niels Helveg Petersen far, Kristen Helveg Petersen (R), var ligeledes i sin tid med i toppen af dansk politik. Nu har Niels Helveg Petersen også en søn til, Morten Helveg Petersen (R), som lige er blevet valgt til EU-parlamentet – og sørme om ikke også Niels Helveg Petersens kone, Kirsten (Lee) Helveg Petersen (R) har været med i dansk toppolitik.

Fælles for dem alle er, at de har repræsenteret det samme politiske parti, Det Radikale Venstre.

Når en hel familie, i flere generationer, er indenfor det samme parti, kommer der en tanke snigende, er der overhovedet nogen i den familie, der kan tænke selvstændigt?

Ved Rasmus Helveg Petersens udtalelse om PSO-afgiftens stigning, er det svaret på ovenstående!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *