Afgørelse for Danish Crown i Rønne

Egentlig havde Danish Crown’s ledelse afsagt deres dom over det bornholmske slagteri i sidste uge, men ledelsen udsatte den endelige dom til mandag den 2. juni kl. 09:00. Indtil denne deadline forhandlede parter så igen for at finde en løsning på slagteriarbejdernes nej til at gå 8 procent ned i løn.

I mellemtiden har vi kunne se og høre på TV 2 Bornholm, at Borgmester, Winni Grosbøll (S), udtale, at kravet om de 8 procent lønnedgang, kun kunne tolkes som et forsøg på, at få slagteriarbejdernes løn ned generelt i hele landet. 

Bornholm var blot det første slagteri i denne process for Danish Crown!

Deadline blev så igen blevet udsat til tirsdag kl. 09:00 – for igen at blive udsat til onsdag (i dag) samme tid. Men allerede nu, et par timer før deadline, er de første nyheder kommet ud fra forhandlingerne – og de lyder sådan:

Slagteriet på Bornholm er reddet

Bornholm er ramt hårdt nok i forvejen. Øen affolkes, mange huse står til salg og arbejdsløsheden stiger, så en nedlæggelse af slagteriet ville sætte yderligere gang i processen om affolkning, arbejdsløshed og tomme huse.

Så dagen i dag er en rigtig god dag for Bornholm

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *