Danish Crown lukker på Bornholm

Ifølge dagspressen lukker Danish Crown i Rønne til efteråret. Jeg går ud fra, at ledelsen i Danish Crown har vist om denne beslutning før de danske journalister, men alligevel nåede nyheden, om den forestående lukning, frem til slagteriarbejderne i Rønne gennem medierne – og IKKE via ledelsen i Danish Crown.

Slagteriarbejderne er herefter gået i kantinen og nægter at gå i arbejde. Når jeg læser om, hvordan nyheden om lukningen er nået frem til de ansatte, så forstår jeg godt arbejdsnedlæggelsen. Denne form for komminikation fra Danish Crown’s side, er simpelt hen for dårlig.

Frist til mandag kl. 09:00

Ifølge www.bornholm.nu  har fødevareforbundet, NNF, frist til på mandag kl. 09:00 til at undgå en lukning (det hænger ikke helt sammen med det man kan læse og høre på TV 2 NEWS om lukningen i morgen nyhederne).  Dog mener ledelsen i Danish Crown, at det ikke er muligt at redde de 190 arbejdspladser, fordi NNF har afvist, at slagteriarbejderne kan gå ned i løn.

Der er op til 200 andre arbejdspladser på Bornholm, der ligeledes bliver ramt af lukningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *