Borgmester og telefoni

Jeg véd det godt! Jeg har skrevet lidt for meget om politikere på det sidste, men der kommer lige et sidste indlæg, et indlæg der kan få lidt ekstra gang i politikerleden, inden jeg i morgen går over til lidt bornholmske billeder.

Odenses socialdemokratiske borgmester, Anker Boye

Borgmester Anker Boye

Den socialdemokratiske borgmester i Odense, Anker Boye, har brugt sin mobiltelefon på en ferierejse i Tyrkiet, hvilket har betydet en telefonregning på 245.057 kroner.

Denne oplysning kunne vi læse om for et stykke tid siden, men samtidig kunne vi så også læse, at samme Anker Boye ikke ville acceptere telefonregningen, da han slet ikke kunne genkende dette enorme forbrug.

Anker Boye havde taget sin arbejdstelefon med på ferie – men det var sidste gang han gjorde det, for den regning kunne slet ikke sin rigtighed?!?

Odense kommune kvitterede da også med et erstatningskrav til TDC på ikke mindre end 9.5 millioner kroner for fejl i telefonregningerne. Men ifølge TDC, kan man kun opnå det beløb på 245.057, hvis man svarer ja på sendte sms’er fra TDC om, at hæve forbrugsgrænsen – hvilket Anker Boye har gjort ifølge TDC.

Siden har Anker Boye erkendt sit forbrug, men kan dog han ikke huske, at TDC skulle have sendt omtalte sms’er. Har siger, at han får så mange sms’er, som han skal svare bekræftende på, derfor kan han ikke huske dem. 

En borgmester der bare svarer ja til hvad som helst – uden at være helt klar over, hvad han svarer på – den tror jeg ikke på. I så fald skal han vist finde sig et andet arbejde! Måske har Anker Boye bare brugt det nu helt lovlige begreb – “nødløgn” – til sit forsvar. Det er jo før brugt i de kredse! 

Nu er der fri telefon for borgmesteren, så til sit forsvar siger Anker Boye, at han bare har passet sit arbejde.

Nu var borgmesteren på ferie, så han var altså ikke på arbejde, derfor ville det være på sin plads, hvis Anker Boye selv betalte omtalte telefonregning, og ikke bare sendte den videre til Odenses borgere. 

– og 3 gigabite data er immervæk en hel del!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *