Kan Emma blive i Hasle?

Udvisningsagen fra Hasle, hvor den lille danske pige, Emma, og hendes taiwanske mor blev udvist af Danmark, er endnu engang endt med en afvisning om ophold i Danmark.

Selv om det er et negativt resultat, skal det ses ud fra de kriterier, som ansøgningen var bygget op omkring, og i henhold til dette, kunne ansøgningen næsten kun ende med omtalte resultat

Sagen om Emma og hendes taiwanske mor tog sin begyndelse, da Emmas danske far blev alvorlig syg, så han ikke kunne forsørge sin familie.  Da de danske myndigheder mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan, siger udlændingeloven, at de, mor og datter, skal rejse tilbage til moderens hjemland, Taiwan, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark – på trods af, at datteren er født i Danmark, med en dansk far!

Ja, den er lidt svær at kapere.

Opholdstilladelse i DK?

Mor og datter er for tiden i Danmark, efter 3 måneders ophold i Taiwan. Efter loven kan de så opholde sig i Danmark i 3 måneder, inden de atter skal rejse tilbage til Taiwan. Men….

Der vil nu blive indsendt endnu en ansøgning til udlændingestyrelsen, men med en helt anden formulering end den sidste ansøgning, dermed skulle der være en reel mulighed for en opholdstilladelse bliver givet. Det gode er så nu, at så længe sagen bliver behandlet (det kan nemt gå op til et halvt år), kan mor og datter blive på Bornholm.

Jeg håber og tror på en lykkelig afslutning for den lille familie i Hasle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *