Hvor totalovervåget er vi egentligt?

Det forsvundne fly, MH370 – slet ikke noget lille fly

Det forsvundne fly fra Malaysia, MH370, er ikke bare en gåde i sig selv, men gåden bliver ikke mindre af, at i et samfund, hvor vi er “totalt overvåget” af satellitter, er det nærmest en umulighed, at et fly af den størrelse kan forsvinde sporløst.

Jeg har selv fløjet i en Boeing 777, som er det type fly, der forsvandt, og flyet er bestemt ikke noget lille fly, men er helt klart i klassen for store flytyper, og når man samtidig kan følge fly på internettet – overalt i verden, er det nærmest en umulighed, at et sådan fly bare forsvinder?

Hvorfor har flyet skiftet kurs, og hvorfor er kommunikationen slået fra – er flyet blevet kapret? Der er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser for det, der kan været hændt flyet – måske er det en computernørd, der har hacket flyets computer og overtaget kontrollen over flyet – nej, det er sgu for langt ude, eller er det?

Overalt i verden bliver vi overvåget – og især fra luften. Hvis russiske fly nærmer sig Bornholm, så varer det vel næppe mere end ti minutter før vore F16-fly fra Skrydstrup i Sønderjylland, er over Bornholm. Da Ukraine-krisen startede, havde vi et par gange – hurtigt efter hinanden, vore F-16 fly over Østersøen. En lyd vi slet ikke tager fejl af! Så hvis den med kommunikationen er slået fra, skulle forhindre en registrering af et fly, ville det være for let for de russiske jagere at komme uset ind over Danmark, så den tror jeg ikke på. Man vil altid kunne følge et fly!

Der må være personer, der ikke fortalt hele sandheden om MH370 forsvinden!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *