Der er noget galt i Danmark

Her i Danmark udviser vi danske statsborgere. Det er bl.a. Hasle-sagen jeg henviser til, hvor Danmark, med udlændingeloven i hånden, udviser et barn, som er dansk statsborger, da man mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan (men hvad med barnet?). Derfor skal de rejse tilbage til moderens hjemland, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark – idet faderen til barnet er for syg til at forsørge familien.

To kriminelle asylsøgere

Den 12. februar bliver en kvinde på 92 år brutalt overfaldet i sit hjem af to asylsøgere. Overfaldet udvikler sig fra et tyveri til et hjemmerøveri, idet den 92 årige overrasker de to tyve i sit hjem.

Kvinden bliver slået så kraftigt, at hun pådrager sig kæbebensbrud og besvimer. Efter overfaldet har hun blå mærker over hele kroppen, så de to asylsøgere, på henholdsvis 25 og 26 år, har brugt hele deres ungdoms mod til at gennemtæve en gammel 92 år kvinde. 

Jeg mangler ord!

Men asylsøgerne kan blive i Danmark!?! Da de kan blive på tålt ophold – når de, ifølge FN, er berettiget til asyl alene på grund af risikoen for, at de kan blive forfulgt – og dermed risikerer at lide overlast, hvis de bliver sendt tilbage til deres oprindelige hjemland.

Der Er altså et eller andet jeg ikke kan få til at passe sammen. Danmark udviser et lille barn fra Hasle – en dansk statsborger, mens udenlandske kriminelle får lov til at blive her i landet?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Der er noget galt i Danmark

  1. Antallet af "folk på tålt ophold" er vokset til 63 personer! Og de erIKKE i fængsel eller lukket ophold i en asyllejr-nej de er frie!!!!

  2. erik skriver:

    Min overskrift til indlægget er: Der er noget galt i Danmark – den burde være "Der er noget rablende galt i Danmark"!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *